Εκτυπώσεις offset & μεταξοτυπίας CD/DVD

 

Αναλαμβάνουμε όλα τα είδη των εκτυπώσεων στον ψηφιακό σας δίσκο, διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα offset – μεταξοτυπίας των πιο μεγάλων κατασκευαστών στον χώρο KAMMAN – KBA Metronic.Τα μηχανήματά μας έχουν την δυνατότητα της τετραχρωμίας Cyan, Magenta, Yellow, Black καθώς και πλακάτο βάση. Με συνηθέστερο χρώμα να είναι το λευκό.

CMYK

Η χρωματική παλέτα CMYK είναι η πρακτική εφαρμογή των αφαιρετικών χρωμάτων.
Δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει τη δημιουργία χρωμάτων που έχουν ως πρώτη ύλη χρωστικές ουσίες. Για το λόγο αυτό τα αφαιρετικά χρώματα έχουν δύο εφαρμογές.Στην περίπτωση αυτή όλα τα χρώματα δημιουργούνται από την μίξη των τεσσάρων βασικών χρωμάτων που είναι το Cyan, Magenta, Yellow και το μαύρο Black. Επιπλέον, στην περίπτωση των αφαιρετικών χρωμάτων η μίξη των τριών πρώτων βασικών χρωμάτων παράγει το μαύρο χρώμα.Η επιλογή των χρωμάτων αυτών μπορεί να γίνει από καταλόγους που ονομάζονται “Χρωματικές σκάλες”. Οι κατάλογοι αυτοί κυκλοφορούν σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις και δείχνουν στον σχεδιαστή την απόδοση κάθε χρώματος όπως θα είναι μετά την εκτύπωση.

Οι περισσότερες σχεδιαστικές εφαρμογές όταν αναφέρονται στα χρώματα CMYK χρησιμοποιούν τον όρο Process Colors. Όταν χρειάζεται να χαρακτηριστεί ένα χρώμα με βάσει το χρωματικό μοντέλο CMYK πρέπει να δηλωθούν τέσσερα ποσοστά (%), ένα για κάθε βασικό χρώμα.Ο συνδυασμός των ποσοστών αυτών δίνει την τελική απόχρωση στην οθόνη καθώς και το τελικό αποτέλεσμα μετά την εκτύπωση. Η εκτύπωση των χρωμάτων βασίζεται στη τεχνολογία των κουκίδων (raster).

Μπορείτε να δείτε το Portfolio μας με δείγματα δουλείας με εκτυπώσεις Offset & Μεταξοτυπίας CD/DVD.

Είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

 

Metronic CD Offest print
CD DVD CMYK Offset print
Metronic CD Print Offset

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ (Γ.Ε.Μ.Η.) 121878201000

Πού μπορείτε να μας βρείτε:

Μ. Αλεξάνδρου 76, Αργυρούπολη

210-9943930-31

info@eurodisc.gr

Copyright © 2017 Eurodisc SA. All rights Reserved. Eurodisc eBusiness Team.